Roxxana

Tot ce trebuie să știi despre Hyaluron Pen

Ne-am propus să venim și de această dată în întâmpinarea cititorilor blogului nostru, cu un articol cât se poate de informativ. Cu privire la ce? Cu privire la Hyaluron Pen și tot ce trebuie să știi despre Hyaluron Pen. Întrucât acesta este din ce în ce mai solicitat, iată care sunt câteva dintre cele mai relevante detalii cu privire la acest subiect.

Ce este Hyaluron pen?

Hyaluron Pen nu este altceva decât o inovație, care presupune umplerea straturilor epidermice și dermice superioare cu acid hialuronic. Toată procedura, de la început până la final, se realizează fără a fi nevoie de vreun ac clasic sau de vreo injecție.

Astfel, Hyaluron Pen se dovedește a fi perfect pentru pacienții care manifestă fobie față de ace. Procedura care are la bază Hyaluron Pan nu este deloc dureroasă, tratamentul în sine fiind unul rapid. Ba mai mult decât atât, acesta permite pacienților se apeleze ori de câte ori doresc la Hyaluron Pen. Cu cât ședințele sunt mai regulate, cu atât rezultatele vor fi mai vizibile.

Hyaluron Pen utilizează tehnologia de presiune care transformă acidul hialuronic în molecule la scară Nano, prin introducerea în piele a orificiului de umplere cu acid hialuronic. Fluxul diametrului este cuprins între 0,18 și 0,20 mm, adică de două ori mai mic decât unul dintre cele mai mici ace folosite pentru insulină.

Ca și produs destinat procedurilor cosmetice, Hyaluron Pen poate fi folosit pentru redarea volumului, corectarea formelor feței, având în același timp efect de lifting.

Hyaluron Pen poate fi folosit pentru:

  • Buze
  • Lunii nasolabiale
  • Lunii de expresie
  • Riduri fine prezente în zona urechilor și ochilor
  • Riduri fine prezente pe frunte

Ce nu știai despre Hyaluron Pen? Ei bine, deși este doar un instrument mic, el este incredibil de puternic.  Este perfect pentru a fi folosit în mezoterapie și pe post de filler, utilizarea lui fiind complet sigură, lipsită de riscuri.

Când a apărut pe piață Hyaluron Pen?

Întrebarea aceasta nu este deloc întâmplătoare. Se afirmă despre Hyaluron Pen că este un produs nou, inovativ. În esență, chiar așa și este. Deși se știa despre acesta și în trecut, doar în primăvara lui 2018 a ajuns să fie folosit pentru a umple cutele și ridurile de pe ten, respectiv pentru a oferi volum buzelor.

În toamna lui 2018, Hyaluron Pen se bucura deja de o popularitate aparte. Versiunea acestuia, în prezent, diferă de cea inițială. El a suferit schimbări, iar experții au adus pe piață, din 2019, o versiunea mai eficientă a Hyaluron Pen.

Diferența dintre Hyaluron pen și fillerele injectabile

După cum menționam și la începutul articolului, Hyaluron Pen nu necesită injectare. Astfel, dacă fillerele injectabile sunt mult mai dense și de multe ori pot duce la o umplere mult prea accentuată a ridurilor, Hyaluron Pen oferă un look natural. Iar cu siguranță, în prezent, look-ul natural este cel mai apreciat dintre toate.

Hyaluton Pen implică, altfel spus, o introducere a acidului hialuronic numai în stratul superior al dermului. Aceasta este diferența majoră dintre Hyaluron Pen și toate celelalte fillere injectabile.

Este Hyaluron Pen mai bun decât Plasma Pen?

Ei bine, din nou, vorbim despre o diferență care se rezumă la cantitatea de acid hialuronic, dar și la straturile dermice în care acesta trebuie injectat. Dacă Plasma Pen-ul este folosit pentru ridurile adânci, Hyaluron Pen este eficient în cazul ridurilor fine.

Nicidecum, Hyaluron Pen nu aduce cu botoxul. Cele două par a fi același lucru, însă în esență sunt două lucruri total diferite. Dacă multe alte proceduri care au la bază acidul hialuronic sunt folosite în straturile adânci ale dermului, Hyaluron Pen poate fi folosit doar pentru straturile superficiale ale pielii!

În cazul în care ai curiozități despre acidul hialuronic, nu uita să citești și articolul Ce este acidul hialuronic sau 5 beneficii surprinzătoare ale acidului hialuronic!