Livrare și plată

Prima pagină » Livrare și plată

Metode de plată

1. Documente

La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:

– Factura in original

– Certificatul de garantie (acolo unde este cazul)

Documentele de confirmare a platii vor fi emise de firma de curierat rapid care efectueaza livrarea.

2. Metode de plata acceptate

– Plata Ramburs: Se face la livrare catre agentul firmei de curierat.

– Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

3. Modificarea comenzilor

Modificarea unei comenzi se realizeaza in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii nostri vor anula comanda initiala a dumneavoastra si astfel veti putea lansa o noua comanda.

Unele produse isi pot schimba ambalajul, inainte ca noi sa facem modificarile de imagine din cadrul site-ului dar produsul ramane neschimbat din punct de vedere al compozitiei, calitatii si greutatii.

4. TVA

Toate preturile afisate contin TVA.

Livrare

Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.

Transportul se asigură prin firma de curierat Fan Curier.

Taxa de transport este de 25 RON. Adresa de livrare trebuie sa se afle in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier.

Localitățile care nu se află în aria de acoperire a curierului, transportul pentru KM suplimentari vor fi achitați de către client.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

Transport Gratuit

La comenzi de peste 600 lei beneficiați de transport gratuit.

LIVRARE RAPIDĂ

Veți primi coletul în 48h-72h de la efectuare comenzii.

SUPORT CLIENȚI

Apelează: 0742 909 529 și vorbește cu Roxxana.

Metode Plată

Puteți achita produsele Online sau la Livrare.

Coș
Logare

Nu ai cont?

Start typing to see products you are looking for.
Open chat
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua! Vă putem ajuta?