Roxxana

Hyaluron Pen – fillerul care nu implică ace clasice

Este Hyaluron Pen fillerul care nu implică ace clasice? După cum observi, ne dorim să îți oferim un răspuns cât mai cert și mai ușor de înțeles la această întrebare. Însă înainte de a-și oferi toate detaliile necesare, ținem să răspundem afirmativ la întrebarea de mai sus. Într-adevăr, Hyaluron Pen nu implică injectare cu ace clasice.

Iar pentru că este extrem de important să precizăm acest lucru, îți vom spune că în estetică, există două variante pentru care pacienții pot opta:

  1. Botoxul
  2. Umplerea dermică

Întreținerea feței, dar și prevenirea semnelor de îmbătrânire se poate face folosind botox – utilizat pentru ridurile cauzate de expresia musculară – și fillerele precum Hyaluron Pen – care redau elasticitatea pilii prin injectarea superficială a dermului în zonele afectate.

Ce este acest Hyaluron Pen?

Hyaluron Pen este un dispozitiv inovativ, simplu, care prin presiune minimă, permite distribuirea în pielea a cantității necesare de acid hialuronic care să estompeze ridurile fine de la nivelul tenului.

Mai multe despre Hyaluron Pen ți-am povestit în articolul Tot ce trebuie să știi despre Hyaluron Pen! Nu uita să-l citești!

Cum funcționează Hyaluron Pen?

Procedurile cosmetice care au la bază Hyaluron Pen nu sunt deloc complicate. Acest dispozitiv funcționează pe baza unei tehnologii care implică presiunea. Pe baza sistemului pe care este construit, Hyaluron Pen expulzează acidul hialuronic printr-un orificiu mic, iar mai apoi acesta pătrunde extrem de ușor în piele.

Odată ajuns sub piele, acidul hialuronic se difuzează în țesutul subcutanat.

Mai mult decât atât, este de menționat faptul că Hyaluron Pen nu prezintă reacții secundare. În cazul în care acestea apar, ele vor fi cât se poate de minore și inofensive.

Hyaluron Pen sau metodele clasice de injectare?

Întrebarea care apare acum: Ce este mai eficient, mai sigur și mai bun, Hyaluron Pen sau metodele clasice de injectare?

Trebuie stabilit un lucru. Metodele clasice de injectare, printre care și botoxul, sunt folosite atunci când se dorește o schimbare radicală sau puțin mai vizibilă. De obicei, botoxul este soluția perfectă pentru pacienții care prezintă riduri adânci pe frunte sau alte părți ale feței.

Botoxul umple în profunzime golurile de la nivelul pielii, oferind un efect de lungă durată, pentru persoanele care, într-adevăr, au riduri supărătoare.

Hyaluron Pen este un dispozitiv care funcționează pe baza unei tehnologii mai simple, pe bază de acid hialuronic, injectat doar în stratul superficial al dermului. Tocmai de aceea, este bine ca înainte de orice procedură, să se facă o vizită la un medic estetician profesionist, pentru a se stabili procedura pe care urmează să o aplice!